OVER RPTC TACTICAL

Wil je succesvol zijn in een carrière bij de overheid, politie of defensie? Dan ben je bij RPTC Tactical aan het juiste adres! Wij zijn toegewijd aan het vergroten van je slagingskansen voor de droombaan die je ambieert of om je te helpen uitblinken in je huidige functie.

Succesvol zijn binnen de overheid, politie of defensie?

Werk samen met

RPTC Tactical

en vergroot jouw slagingskans!

Bij RPTC Tactical hanteren we de unieke Resultaatmethode, waarbij persoonlijke begeleiding, stap-voor-stap training, blauwdrukken en effectieve systemen centraal staan. Deze aanpak is essentieel om je dichter bij je doel te brengen.

Je wordt onderdeel van een gelijkgestemde gemeenschap, ondersteund door ervaren coaches en een wetenschappelijk onderbouwde methode, inclusief de Scherpschutters Mastery Module voor topprestaties!

Wij streven naar een geïntegreerde, omvattende benadering die speciaal is ontworpen voor tactische atleten. Onze coaching gaat verder dan alleen fysieke training; we zien jou als een compleet individu en begeleiden je zowel fysiek, mentaal als emotioneel. 

Coach Patrick

Oprichter

Patrick

Lucien van de sander

LUCIËN VAN DER SANDER​

Individueel design coach

Met 4 jaar ervaring in burgercoaching en als sportinstructeur bij de landmacht, brengt Luciën een schat aan kennis en ervaring. Zijn jarenlange militaire achtergrond, waaronder dienst in Afghanistan, geeft hem een uniek perspectief in het trainen en coachen van onze leden.

1. Meld je aan

Klik hieronder op "MELD JE AAN". Vul zorgvuldig je gegevens in en als je aan onze criteria voldoet, ontvang je een uitnodiging voor een gesprek met hoofdcoach Patrick!

2. Neem deel aan de Operationele Gereedheid Matrix (OGM) assessment

Na je aanmelding en eerste gesprek, nodigen we je uit voor de Operationele Gereedheid Matrix (OGM) Assessment bij RPTC Tactical. Dit helpt ons om jouw capaciteiten te beoordelen en te bepalen of we samen een goede match zijn.

3. Samen naar succes

Zodra je onderdeel wordt van RPTC Tactical, werken we samen aan het realiseren van jouw ambities. Jouw succes is ons succes. Word onderdeel van de velen die hun doelen met onze hulp hebben bereikt!