VEELGESTELDE VRAGEN

RPTC Tactical is een onderdeel van RPTC Fitness te Barendrecht.

Ons adres is: Bijdorp-West 29, 31 en 35, 2992 LC Barendrecht

Ja! Ook survivaltraining, kaart en kompas (KaKo), zwemtrainingen, gevechtsbereidheid en hebben we een e-learning platform waar we ingaan op verschillende onderwerpen zoals mindset, voeding etc. Daarnaast kom je ook in contact met kandidaten die al de strepen hebben verdiend. 

Nee, we beginnen met een assessment om te kijken waar je staat en passen de programmering daarop aan.

Ja, trainen van afstand in een andere gym is mogelijk. We hebben kandidaten uit het hele land en zelfs uit het buitenland (België en Australië)

Als je op locatie wilt trainen, zijn de kosten €320,- per maand. Je krijgt iedere week een persoonlijk programma op CoachRX, een update video van je coach, onbeperkt toegang tot de gym met floorcoaching, iedere zaterdag een groepstraining en levenslange toegang tot de “presteren onder druk” mastery module van scherpschutters en community RPTC Tactical. Daarnaast toegang tot de specials 5x in het jaar en 12-24 uurs trainingen met korting. 

Als je remote wilt trainen, zijn de kosten €270,- per maand. Je krijgt iedere week een persoonlijk programma op CoachRX, een update video van je coach, iedere zaterdag een groepstraining en levenslange toegang tot de “presteren onder druk” mastery module van scherpschutters en community RPTC Tactical. Daarnaast toegang tot de specials 5x in het jaar en 12-24 uurs trainingen met korting. 

Binnen RPTC Tactical werk je samen met ervaren coaches die jou goed kunnen voorbereiden op jouw doelen. 

Een programmering is per individu verschillend en op maat gemaakt. We kunnen daar dus lastig een voorbeeld van geven.